Paris

Netop hjemme fra 5 skønne dage i Paris.

For 2 år siden var vi i Paris for første gang. Vi fik set alle de seværdigheder der findes, næsten….

Vi begik den fejl at vi kørte rundt i Metroen en hel del af tiden, hvilket er meget praktisk, hvis man vil hurtigt frem og tilbage. Metroen fungerer helt perfekt, men vi så ikke så meget af selve byen.

image

Denne gang havde vi planlagt at se mere af byen. Vi valgte at bo i Latinerkvarteret, hvilket er et godt sted at bevæge sig ud fra. Vi boede på Hotel Select, på Place de la Sorbonne. Dejligt hotel, god beliggenhed, eneste minus var at badeværelset var adskilt fra toilettet, hvilket kan være meget praktisk, men toilettet var meget lille og mørkt. Man følte nærmest man gik på toilettet i et klædeskab. Men selve badeværelset var nyistandsat og dejlig lyst.

Morgenmaden er som på de fleste sydlandske hoteller, mange crossianter og andre søde kager, men ikke så meget brød og ost.

Vi var på mange dejlige restauranter, men en af dem der gjorde størst indtryk var Maison de la Truffe, på Place de la Madeline nr. 19. Det var en trøffel restaurant, og maden var tilberedt med trøfler, uden det var overdrevet. se deres hjemmeside her:

www.maison-de-la-truffe.comimage

 

 

Share on Facebook

2 Thoughts on “Paris

 1. Katrine Sparre on 22. oktober 2013 at 8:25 said:

  Spændende, jeg skal til Paris d. 31 okt. 🙂 Noget udover Eiffeltårnet og Notre Dame som bare SKAL ses? 🙂

 2. admin on 22. oktober 2013 at 15:53 said:

  Hej Katrine

  Ja, jeg synes du skal se Sacrè-Coeur. Kirken er flot, men udsigten er super, ud over hele Paris. Den ligger på det højeste punkt i Paris.
  Stormagasinet Galerie Lafayette, er helt sikkert dig. Der er 2 afdelinger, en herre og en dame. De ligger i hver sin bygning. Det er alle de kendte modemærker, og i kælderen er der rigtig mange lækre sko. Hvis I har lyst til at se delikatesser, chokolade og kager, skal I lige runde 1 salen i herreafdelingen, ummm, der er mange lækkerier.
  Da vi var der første gang var det muligt at komme op på taget, her er også en skøn udsigt.
  Sidst men ikke mindst, hvis I vil se mærkevare tøj, så er Champs Elysèes også et kig værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation