Grøntsags “frikadeller”

Grøntsags “frikadeller”

Du kan lave disse grøntsags “frikadeller” i stedet for kød, eller bruge dem som tilbehør til en kød ret. Det er også en god måde at “skjule” grøntsager for de børn der ikke er så glade for grøntsager. 

Til 5 “frikadeller” skal du bruge følgende.         image

 

2 store gulerødder                                                     

1/2 squash

85 g. feta, jeg bruger en fedtfattig type

1 æg

3 spsk. rasp

3 spsk. hakket persille

salt og peber

 

Skræl og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet, riv også den 1/2 squash, den skal ikke skrælles. Pres al det vand ud af gulerødder og squash du kan, det er vigtigt at få vandet væk. Mos fetaen i en skål med en gaffel og bland de øvrige ingredienser i, pas på med saltet, da fetaen er salt i sig selv.

Form 5 frikadeller og læg dem på et spækbræt og sæt dem i køleskabet mindst èn time. Steg dem i 1/2 olivenolie og smør.

Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation