Appelsinmarmelade med mandler og chili

Appelsinmarmelade med chili og mandler.

 

1 kg. u-sprøjtede appelsiner           

image

2 dl. vand

700 g. sukker

1-2 røde chilier

100 g. smuttede mandler

 

 

 

Skær halvdelen af appelsinerne i 8 både pr. appelsin, og herefter i meget tynde skiver.

Resten af appelsinerne skrælles og skæres på samme måde som ovenstående.

Kog frugten med de 2 dl. vand i 10 min.  Herefter tilsættes sukker og chili, der er delt i 2 på langs, og kernerne er fjernet.  Lad marmeladen koge ca. 40 min. til den er tyknet. Tilsæt de grofthakkede mandler.

Kom marmeladen på skoldede glas, der evt. er skyllet med Atamon, og sæt låg på med det samme.

Share on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation